Skip to main content

Nieuwe donatie-features 

GESCHREVEN DOOR REDACTIE MHM OP 28. GEPOST IN NIEUWS

Museum Maluku kan jouw donatie goed gebruiken. Met jouw bijdrage ondersteun je collectiebeheer, verschillende (kunst)projecten en programmering. Bovendien geef je de liefde voor ons prachtig Moluks erfgoed door aan de volgende generaties. Omdat elke steun welkom is, heeft Museum Maluku een nieuwe donatie-pagina gecreëerd met extra features. Of je nou een grote of een kleine donatie doet, eenmalig of structureel, alle beetjes helpen. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende vormen van doneren: in geld én tijd. 

Nieuwe features

Doneren is nu mogelijk via www.museum-maluku.nl/doneren. Nieuw aan dit donatie-formulier is dat je als donateur zelf het bedrag kan bepalen. Een donatie van 1,- is al mogelijk en ook er is de keuze om eenmalig of periodiek te doneren. Vervolgens krijg je als donateur een bewijs van betaling voor de administratie of eventueel de belastingdienst. Bij een periodieke donatie wordt je per mail maandelijks herinnert aan de transactie. 

Donateurs inspireren donateurs

Laat via het donatie-formulier een reactie achter en deel met ons én anderen waarom je Museum Maluku steunt. Reacties met toestemming delen wij op onze website. Inspireer anderen ook door je donatie te delen op social media.

Digitale Ledenpas

Doneer je 25,- of meer dan kom je in aanmerking voor de digitale ledenpas en kan je aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Met de digitale ledenpas ontvang je een jaar lang gratis toegang tot Museum Sophiahof, en daarmee ook tot de tentoonstelling ONS LAND en de bibliotheek. Upload simpelweg een pasfoto en jouw pas staat klaar om op jouw telefoon geïnstalleerd te worden. 

Vrijwilliger bij Museum Maluku

Heb je affiniteit met de cultuursector en wil jij jouw steentje bijdragen aan het behoud van Moluks erfgoed? Dan is er ook nog de mogelijkheid om je aan te melden als vrijwilliger. Extra handen komen zo nu en dan goed van pas. Van administratie en programmering tot collectiebeheer, er zit voor ieder wat tussen. Meld je dus nu aan!
Museum Maluku is een stichting die volledig afhankelijk is van subsidies en donaties. Zonder onze vrienden zouden de vele mooie projecten en tentoonstellingen door de jaren heen het licht niet hebben gezien. Ons hoofddoel is om de museumcollectie, die momenteel is opgeslagen, weer aan publiek te tonen. Maar om dat te realiseren, hebben wij jouw steun nodig. Iedere donatie helpt! Bescherm het Moluks erfgoed en word nu donateur
Terima kasih.
Daglicht naar jaren, Reïnda Hully, Junior Conservator,

Column: door de jaren heen

Heb je de column van junior conservator Reïnda Hully al gelezen? 


Molukse jongeren in de 90s, vodcast, programmering, public prog

public prog.

Museum Maluku helpt je met o.a. Public Prog, afgekort publieke programmering, kennis te maken met of te verdiepen in de Molukse geschiedenis, de kunsten en cultuur in breedste zin.