Skip to main content

Multidisciplinaire duoshow ‘ONS VERHAAL’

GESCHREVEN DOOR REDACTIE OP 11 . GEPOST IN NIEUWS

Op zondag 7 mei 2023 delen saxofonist Nicky Manuputty en gitarist Tasilo Pieck op bijzondere wijze hun verhaal in de multidisciplinaire duoshow ‘ONS VERHAAL’ in Museum Sophiahof. Centraal in de show staat de Molukse afkomst van beide muzikanten en de liefde voor muziek. Een mix van docu-interviews, live-muziek en boeklezingen passeren de revue.

Over de duoshow

De multidisciplinaire duoshow ONS VERHAAL is een intieme ontdekkingsreis naar de betekenis en waarde van muziek. Voor het eerst deelt Nicky Manuputty zijn persoonlijke verhaal met een groot publiek. Zijn album My Story (2012) sluit perfect aan bij de autobiografische roman van Tasilo Pieck: En toen was het stil. De muziek door beide muzikanten komt van ver, heeft een diepe emotionele lading en zal misschien zelfs je hart raken. Een inspirerende voorstelling waar jij je als bezoeker in kan identificeren en die mensen verbindt; muziek is universeel.

Over Nicky Manuputty

Een saxofonist van wereldformaat die het in Indonesië tot de allerhoogste top heeft gehaald. Echter ging dat niet zonder slag of stoot. Het leven in voormalig concentratiekamp ‘Kamp Vught’ achterlatend en op de bonnefooi naar Jakarta. In Nederland werkte Nicky al samen met o.a. de succesvolle zangeres Do en kwam steeds meer op de radar van de Nederlandse muziekbusiness. Wat bezielde hem om dit alles op te geven?

Over Tasilo Pieck

Tasilo Pieck groeide op in de Molukse wijk en Venlo-Zuid als oudste zoon van een gezin van vier. Al jong ontdekte hij het gitaarspelen en zijn talent bleef niet onopgemerkt. Voor praten en het uiten van emoties is geen plek. Zijn gevoeligheid vindt maar één uitlaatklep en dat is de muziek. Helaas is dat niet voldoende. Een identiteitscrisis en een diepe innerlijke strijd zijn het gevolg.

Programma 

14.00 uur – Start duoshow
14.45 uur – Pauze
15.15 uur – Vervolg duoshow
16.00 uur – Einde
17.00 uur – Museum sluit

Na afloop van de multidisciplinaire duoshow is het mogelijk om het boek En toen was het stil en merchandise aan te schaffen. 

Tickets 

Zien wij jou zondag 7 mei in Museum Sophiahof? Scoor nu je ticket voor € 15,00. 

Duoshow, ONS VERHAAL, Nicky Manuputty, Tasilo Pieck, Sil & Dan, Museum Maluku, Museum Sophiahof, Den Haag
Maju Mundur, Duo Interviews, serie 2, Museum Maluku, James & Gloria

Maju Mundur


In gesprek met bestuurslid Ezra Papilaja, Museum Maluku

Blijf op de hoogte

en check het laatste nieuws van Museum Maluku